Azim Mocky : Grand Brilliance Audition

6:49 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Hujung minggu ni pulak turun ke Sri Pentas TV3 untuk audition Grand Brilliance di Media Prima.
Boleh tahan lah yang datang audition tu..
Dari baby kecil yang berusia 3 tahun, orang OKU hinggalah mak cik si penjual susuk..
Hahaha.. Macam2 ragam di sana.. Sekarang kan musim cuti sekolah, so ramailah dapat tengok budak2 sekolah yang trut join..

So kita ni memang tak joint lah.. Cuma sekadar teman kawan berdua ni saja untuk audition.. Dalam audition tu jumpa lah jugak budak sekampung, wat donno ja kat aku.. Biarlah.. hahaha

Alhamdulillah.. Terpilih jugak mereka berdua untuk sesi kali ini..
Tahniah Azim dan Farhan..
So bila lah aku boleh start jadi Manager kau Azim? hahahaha...






seronok dapat kuar bersama... jumpa lagi.. ^^, 

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)