Yamaha Lagenda 125z

11:14 AM Nick 0 Comments

Gimik jer nih.. Ni lah rupa moto yang Che cuba design senirik n hantarkan kat HONGLEONG Yamaha Motor..
I name it Yamaha Lagenda 125z. Siap da email lagi sebelum Lagenda 115z kluar..
Then pihak HongLeong yamaha motor email Che balik bahawanya diorang akan cuba memuaskan hati pelanggan yang Lagenda masih lagi laris di pasaran bersama jentera MOPED terbaik Yamaha LC & 125z Catalyzer.. Diorang ta berani taruk 125z bagi lagenda sebb da ada 2-stroke untuk 125z Catlyzer,, So bagi nak elak kekeliruan n fair competition, diorang tambah 5cc ja untuk lagenda.. Dia tau, pelanggannya suka lampu macam LC, so dia tarukla banyak2 kat depan.. (perli)



psssttt:jgn kutuk2 na....

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)