Nandos Annual Dinner at Berjaya Times Square

9:28 PM Nick 0 Comments

Ni citer malam punya..  Annual Dinner kat KL, Berjaya Times Square. Pi nek bas, kawan-kawan oi... Even aku lambat, ttp ada lagi yang lambat.. Dok nunggu depan Queensbay sampai kul 8 lebeyh, baru la bleh gerak.. Da la bas KEMUT..

Memandangkan semua pon da merungut lapaq, so kami stop sat kat R&R Gunung Semanggol. Sedap gak makan makanan FREE.. Agakla FREE nyer.. 
Selepas meqengkok atas krusi bas dalam 5-6 jam. Sampai gak kami kat DESTINASI kami.. Ahaks!!

Gayat gak r bilik hotel yang kami duduk aka LETAK barang sementara tunggu event. Tingkat 41 kot. Bengang gak r rasa telinga ni..

Pergh!! Cayala CREW LEADER kami, macam da jadi MAFIA dah... Rancak!
  

Atas pentas ni la aku kena TARIK join sukaneka apa ntah.. Secara berpasangan.. Meant ngan awekla.. Hakikatnya takla.. Just mewakili PENANG.. Buta ja aku kena..
Laki disuruh TIUP belon pastu ikat dan LETAKKAN atas pangkuan RIBA..
Pompuan plak disuruh duduk atas pangkuang riba lelaki sampai pecah.. Nasib baikla 3 belon ja yang diorang kasi..





Abes dalam tengah malam gak r..
Aku yang tak tau nari pon JOIN gak r DANCEFLOOR.. Hehehehe..
Pas masuk bas, truih ja kami tidoq.. Berdengkoqqq!! zzzzz

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)