Jenjalan Aloq Staq & Sungai Petani

5:27 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Lama ngat aih tak update blog ni... Bersarang ohhh!
Kali ni story personal lah sikit..
Lama lah jugak tak upload gambar dr DSLR sendiri hahax!
Lama gak ah tak g makan kenduri yg orang jemput ni.. hahax..
Kalau kenduri kawin dr job mmgla banyak.
Hahax. Thanks Fariez sbb sudi jemput makan kenduri..
Walaupun tak tahu alamat aku still datang untuk tunaikan janji. Gituww. Hahax!

Kenyang oh walaupun tak makan semua menu. hahax!




Walaupun still kenyang tapi still makan lagi kat Village Mall Aloq Staq.
Dah orang blanja kan. Lama gak tak makan free nih! hahax!

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)