Thumbdrive Best Punya For Secure PC

3:11 PM Ruzend Mohamad 0 Comments


Akhirnya dapat jugak thumbdrive yang boleh lepas secure PC.

Selalunya kalu kita nak masukkan Pendrive untuk PC company atau CC ia akan prompt/minta password admin untuk install pendrive atau usb baru. But this THUMBRIVE baik punya. Terus ja connect.

So activity copy/mencuri data (jahat dengor) dapatlah dilakukan dengan bebas.

Tak ada lagi sakit kepala mau bazir duit beli Pil Chi Kit Tech Aun tu.


8GB ni bolehla copy lagu dangdut banyak sikit layan dalam kereta, bukan sapa dengor kan? hahahaha..

Bawah ni screenshot utk Pendrive Kingston DTse9
Agak kecil.. (kecil sangat tak elok) Just nice.. hahaha
Harga RM35 8GB (kalau pandai goreng lagi bagus)
Alluminium made kot (tak sure katanya)
Gold or SIlver jer ada.

p/s : sekian saja cerita yang membosankan

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)