Belon Panas di Putrajaya 2013

8:56 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Ini dikira tahun pertama NICK pergi Hot Air Balloon yang dilangsungkan di Putrajaya. Ramainya memang tak dinafikanlah. Event macam ni seperti biasalah at Presint 2. Ada ker peluang naik belon panas ni. Nak masuk pon sangat susah. Semua gambar yang ada ni yg last day punya. Hari yang sebelumnya tak bawak DSLR. So sad. Cuma pertunjukan belon panas waktu malam memang tak dapat join, sangat cantik. Sob3. Enjoy jer lah gambar yang ada ni yer..














You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)