Perkahwinan Milla

1:01 AM Ruzend Mohamad 0 Comments



Lama dah cuci tangan dari shoot ni since da kerja ni. Memandangkan dah akak Nik kasi job ni, so grab jer la. Dapat jugak duit poket hujung minggu ni. Wedding shoot ni akak aku banyak tolong. Akak Nik ada official photography page. DLIAPHOTOGRAPHY.

ni ja yang mampu upload
tak sehebat shoot akak nik

Kalau nak tau lebih banyak pakej dail no akak NIK kat bawah. Kalau nak gambar yang gempak, CONTACT no kat bawah ni atau klik gambar di bawah.

specialist for custom album / storybook


DLIAphotography
016-416 0510

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)