Bad Service : Pusat Latihan Pandu Cemerlang Sg Dua

1:24 AM Ruzend Mohamad 0 Comments

Maybe yang menghadapi masalah ni adalah kurang, so yang kurang tu terkena kat nik.
Inilah kesan mencari kuantiti dan abaikan kualiti.
Antara masalah yang nik hadapi seperti tempahan praktikal memandu 8 jam.
Kononnya tempahan praktikal cuma melalui khidmat SMS saja.


 Walhal bila kita book, sebulan pon belum tentu dapat reply. Bukan murah kami bayar untuk lesen kereta. Beratus okeh!

 Lesen L dah pas berbulan dah. Bila nak bertegas nak book kat tempat diorang sendiri diorang malas nak layan, buat muka marah. Tak beretika la macam ni. Orang lain pon kerja jugak, nak tarik muka tu apahal. Buruk perangai perempuan kalau buat macam tu. Nik pon da berjanggut tunggu terus tak putus asa nak book by SMS. Then diorang reply klas pagi da penuh. Even tiga hari sebelum. Then try pulak request 5 hari sebelum, tp diorang tak reply. Whathefish! Dah malas nak sambung kat situ!


 Conclusion, servis SMS booking memang teruk..


Pengalaman...

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)