Shopping Kasut Raya

2:04 PM Nick 2 Comments

Kononnya nak cari kasut raya r untuk tahun ni.
Bukan aku, tapi member aku merangkap adik kesayangan aku time skolah dulu.
**beza umur setahun jer -.-"

Time ni kami ngah berbuka POSA at Restoran ikan bakar kat Batu Uban.
Tensionnya, FULLY BOOKED!


Tapi nasibla datang berdua ja.. ^^,

Nih kat Queensbay dah. Kasut yang dicari takda saiz.
Minat sgt Ben ni dengan PUMA Cabana.
Takda qeja. Boring2 pos sat.
Boring dok tunggu kasut!
Angle yang berbeza. Nak test lens ja ni.
Rasanya pic ni okie lagi kot
Dalam banyak kasuk brand PUMA uh, aku minat yang kaler coklat uh.
Tak mampu masa ni nak beli kasut uh, xda diskaun.
Sepasang RM339.00
 Ni atas feri dah. Dah dapat kasut, BALIKLA!

Sekian untuk harini.. : )

(ada lagi pic yg cun neh)

You Might Also Like

2 comments:

zezolla_atin said...

haih . sakan shopping na . hehe

Nick said...

hahaha... kasut ja pon... hehehe

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)