Kenduri aku n Cousin last weekend..

3:00 AM Nick 0 Comments

Kenduri umah tok, cousin aku kawen 3/2/11.. Aku Kerja tapi masuk petang. Owkie, ni photoshoot wedding pertama aku cuz nak try wedding photography.. Tak diupah tapi volunteer nak amik gambor., thats y rasa segan skit nak snap gambar byk2..m Wedding pon ikut cara kampung aka tradisional.. SELAMAT PENGANTIN BARU kepada pasangan pengantin..

 
Even arini kenduri kat umah aku, tak nmpak pon bayang aku kat rumah cuz melewaq ngan member-member.. He3.. Kenduri yang aku maksudkan, kenduri khatam Quran.. haha... Bila nak kenduri kawin aku? hahaha... Nanti kot... tak lama dah.. Aku khatam ngan abang aku n my adik.. 3orang jek..
Abes khatam tu, TOK GURU advice aku time baca BISMILLAH, kena makan skit "mim" tu n kasi lekat "ha"..
hahaha...wat malu ja..

nAk Attach pIc SkaNg sKang Tak BrApa Nk BUleH koZ LaPPy rosaK n PluKan PeMbaIkPuliHan..  Really saDhttp://www.emocutez.com

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)