Goodbye gelpren no.2 aku!!

8:13 PM Nick 0 Comments

Kononnya nak bajet best r bila dah format lappy aku, ditambah pulak 500GB SATA HDD..
Las2 tak dapat bukak bila dah shutdown bila p klas... tekanan betul aku... Semalaman aku tunggu gelpren aku tu.. Camni dia balaih kat aku.. Dengan berat atinya aku melepaskan gelpren aku tu kat technician comp service dengan memikirkan brapa ratusla doit aku bakal mlayang nanti... Sebak!!
Skang dah ta buleh nak EDIT2 gambor n online 24/7!! Kemaluan Kesulitan amatlah dikesali...
Skang ni tinggal lagi gelpren no 1, 3, 4, 5..http://www.emocutez.com

Time fokus balik STUDY! Oh yeh bebeh!

***aku sayang dia sangat-sangat.. Maaf sebab patahkan hati kamu..

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)