Google AdWords : Free Voucher

1:34 PM Nick 0 Comments

Story ni da lama, tapi baru nak wat kecoh arine.. Terkezut aku pas bgn PAGI selasa lepas after aku dapt surat dr Google.. Trus ja aku bukak surat tu dengan gelojoh.. pa ak buat sampai Google antar surat kat aku.. Klu sal bisness aku x xpects pon haha... Rupa-rupanya ni ha barang depa kasi aku.. voucher RM150.00 untuk iklankan ADS perbadi kat Google. Bagus3.. Tapi ada syaratnyala plak..

  Sedar2 ja aku dah lewat sejam g kerja... Rupa-rupanya aku bangun da tengahari rembang.. Environment mcm baru kol 7pagi.. lappy aku pon tak kejut ak, dia pon sleep jugak.. Cet!!

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)