Pulau Jerejak

4:31 PM Nick 0 Comments


Gambar ni diambil tahun lepas punya. Kami p Pulau Jerejak ni untuk tugasan projek pemasaran kami. Dua orang ja pon yang pi. Ana sama Naeemah. Pergi balik hari. Tiket untuk ke Pulau Jerejak cuma RM12 untuk dewasa pergi dan balik. Satu-satunya cara nk pergi pulau ni kena nek feri atau bot. hahaha. Agak bersih jugakla pulau ni berbanding tempat lain. Sama jugakla kebersihannya dengan Batu Feringgi time kami pi. Bila dah sampai, punya pulunla kami cari penjara lama. Rupa-rupa di belakang pulau nun ha. Tapi kami p cari hujung pulau tu. Letih! Berkilometer kami jalan kaki, patah balik pulak tu dengan bahang terik yang membakar tuh! Peh! Diorang ada sediakan jugak kenderaan bermotor, tapi kamu kena sewala. Macam kt sebelah kanan ni. Nak panggil apa ntah. Antara kemudahan yang ada kat sni, Kolam renang(pantai xda sapa terjun lagi), chalet, hotel (normal-eksekutif), restoran, ruang menunggu, taman permainan, paint ball court, gerai, hiking n macam2 lagila. Tak tau nk gtau, tak try semua pon. To sum up, pergilah sendiri kalu nk tau lebih lagi. (nada kurang sopan skit).


You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)