Final Destination Bagan Ajam

9:49 PM Nick 0 Comments

Gempak ja tajuk post.. ahah
Ni hari last kami meronda untuk semester break kali ni..
21hb ni da nak kena daftar masuk balik.. Final Year! Doakan Nik dapat keputusan cemerlang sem depan.

No ideala bila nak kena cari lokasi menarik di bahagian mainland penang ni.
Terutama bila kena cari lokasi untuk Outdoor Photoshoot untuk wedding.

Lokasi pertama sekitar Pantai R&R Bagan Ajam.
Sekalipon tercemar pantainya, tapi ramai lagi yang datang sini.
Satu-satunya tempat yang dikira okie la kalu nak visit pantai area mainland Penang ni.
 

Second place at Pantai Robina
Setakat nak tengok pantai boleh la. Kalu nak mandi, geli gelimat tengok air dia.


Last place kat taman berdekatan Jalan Pantai, Bagan. Next to rojak tonggek.
Nice je tempat ni, tapi da nak reput da titi kayu kat taman ni.


Terus jer habis snap3 gambar. Singgah sat kat Kapitan Rest. untuk transfer gambar and online sampai pagi.
Sambil dine-in tu, orang kuat group Icon Community kasi tawaran join group diorang as a photographer. Insyaallah akan saya join untuk gempakkan Icon Community bahagian utara.
**Icon Community macam agensi modelling la - ada option untuk Model |Talent | Photo | Design | Dance | Travel dll.

Balik jer rumah, terketar-ketar then pagi esoknya demam. Kesian kat cek.
Tapi lepas Maghrib da lega sikit.


p/s: jumpa lagi yer semester break depan Ily Idin.

Seriously I need talent perempuan lepas ni. Kang dicop photographer tutt pulak.

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)