45 Perkara atau Fakta Paling Pelik Tentang Seks

8:50 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

45 perkara paling pelik tentang seks ini hanya untuk dikongsi bersama. Ada yang boleh dipercayai dan ada yang tidak. Anda fikir-fikirkan lah..ok layan

  1. 85% daripada orang lelaki yang meninggal dunia akibat serangan jantung ketika melakukan hubungan seks didapati telah menipu isteri-isteri mereka. teruk betul mati akibat jurang la tu...ish2..
  2. Kesan santai seks adalah 10 kali lebih berkesan daripada Valium. Apa itu Valium? ia adalah sejenis ubat.
  3. Kira-kira hanya 1% wanita dapat merasai nikmat klimaks melalui rangsangan payudara sahaja. Andakah anda tergolong dalam 1% itu.
  4. Janggut atau Rambut seorang lelaki akan cepat memanjang sekiranya dia memikirkan tentang sex. Siapa yang janggut cepat panjang tu jagalag..hehehe
  5. Bulu kemaluan palsu telah diciptakan pada abad ke-14 oleh seorang pelacur untuk membuang atau menhindarkan kutu, kemudian mereka menggunakannya untuk menyembunyikan penyakit "symptoms of syphilis". Apa itu symptoms of syphilis ianya adalah sejenis penyakit kelamin.
  6. 500 kematian di Amerika Syarikat di sebabkan Erotic Asphyxiation.
  7. Rekod paling tinggi yang pernah dicatatkan oleh seseorang wanita yang melahirkan anak adalah seramai 69 orang..fuiyoo ramai tu..gile la..agaknye kembar semuanya kan..kalau tak silap nama perempuan tu Christenings cubalah anda google..
  8. Sesetengah orang yang menternak haiwan di ladang mempunyai hubungan sex dengan haiwan...ini mungkin orang barat je kot...orang Malaysia takde kot..
  9. 30% wanita yang berumur lebih 80 tahun masih bergiat aktif dengan hubungan seks.hahaha
  10. 73%  lelaki yang berumur 70 tahun masih lagi subur dan berfungsi sepenuhnya..saya mengahrap saya pon sama..hahaha..
  11. Terdapat 5 kalori setiap titisan air mani seorang lelaki, terdapat banyak bahan yang baik pada air mani..hahaha..good..
  12. Seorang lelaki akan klimaks sebanyak 7,200 kali seumur hidup mereka dan 2000 darinya adalah daripada Onani..hahaha..harap-harap 2000 tu dengan isteriku...
  13. Telur seorang lelaki akan kembang 50% apabila teransang..betul2
  14. 60% lelaki dan 54 % wanita pernah membuat hubungan "One Night Stand". Apa itu one night stand google sendiri..
  15. Jepun adalah pengguna kondom terbesar dunia, mereka menjual dari pintu ke pintu..haha dah mcm  MLM
  16. 25% wanita mendapati seorang lelaki yang mempunyai seksi wang
  17. Ia akan mengambil purata pasangan berkahwin lebih daripada empat tahun untuk mencuba setiap satu daripada 529 posisi yang diterangkan dalam Kama Sutra..macam-mcam posisi ada..
  18. 8% pasangan yang bercouple akan melakukan aksi ringan-ringan..
  19. Kelawar mempunyai kadar tertinggi homoseksual dari mana-mana spesies mamalia yang diketahui. jaga denga kelawar ok, tak pasal2 kene rogol..hihihi
  20. Wanita akan lebih menghasilkan "oestrogen" apabila melakukan seks, dimana kulit mereka akan menjadi lebih lembut dan rambut lebih berkilat..
  21. Hampir semua lelaki akan teransang apabila mereka memikirkan seks.
  22. Lelaki 6 kali lebih cenderung menonton video porno berbanding perempuan. memang saya akui.
  23. Janin seorang lelaki mampu menegangkan alat kemaluannya ketika trimester ketiga.
  24. Mengurangkan berat badan anda akan menyebabkan kemaluan seseorang lelaki membesar, kira-kira 1 inci untuk 35lbs.
  25. Air mani lelaki mempunyai zink dan kalsium yang amat besar untuk melawan kerosakan gigi.
  26. Sekarang ni 750,000 orang sedang melakukan seks..sedihnye sebab saya tak termasuk sebab tengah menaip blog ni..hahahah
  27. Ketika melakukan seks yang baik, peluh seorang lelaki bolrh menghasilkan testosterone diamana ia mampu mengembalikan kekuatan seks wanita.
  28. Wanita yang membaca mengenai romantik atau porno melakukan seks 2 kali ganda dari wanita yang tidak membaca.
  29. Seks membakar 360 kalari sejam. kalau tak silap ia lebih kurang sekotak kentang Macdanald..
  30. Kebanyakan di India, Melanggan seorang pelacur lebih murah dari Kondom. gile murah pelacur kt sana, kondom lagi mahal..
  31. Formicophilia adalah keinginan untuk serangga merangkak ke atas alat kelamin anda..Gile
  32. Terdapat 5 laman web lucah pada setiap laman web normal.
  33. Donald Duck diharamkan di Finland kerana Donald telah telanjang dari pinggang ke bawah..
  34. Bogel adalah biasa dan diterima di Yunani Purba
  35. Wanita Australia lebih cenderung untuk mengadakan hubungan seks pada 1st date dengan lelaki, berbanding wanita eropah..jadi berhati-hati dengan wanita Autralia ok..
  36. Wanita lebih banyak menyebut perkataan kotor ketika melakukan hubungan seks berbanding lelaki..hahaha
  37. Seorang lelaki yang berpendidikan tinggi lebih cenderung keinginan untuk mimpi tentang seks.
  38. Seorang lelaki mempunyai 11 ketengangan sehari dimana 9 daripadanya adalah pada waktu malam.
  39. Telur kiri lelaki akan lebih rendah dari telur kanan ini menunjukkan lelaki itu adalah tangan kanan.
  40. Satu tinjauan seks baru-baru ini menunjukkan bahawa lelaki lebih cenderung untuk diikat ketika melakukan hubungan seks berbanding wanita.
  41. Pada zaman pertengahan perancis, seorang wanita yang curang akan dipaksa mengeja ayam diseluruh kampung..dasyat tu...
  42. Wanita yang mempunyai PHD 2 kali lebih berminat melakuakan "One Night Stand" berbanding wanita Degree...
  43. Wanita yang pergi ke university lebih cenderung melakukan oral seks, memberi atau menerima.harap2 kat Malaysia takde.
  44. Alat kemaluan lelaki normal paling kecil pernah ditemui adalah sepanjang 1 sentimeter..pendek giler..mcam mana la tu..
  45. Ia boleh mengambil masa 2 minit dan 2 minggu untuk lelaki medapat ketengangan selepas klimaks.

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)