Outing to Hulu Langat

1:20 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Kali ni trip outing yang agak jauhla dari kawasan KL.
Kawasan outing ni di Sungai Congkak, Hulu Langat.

So kenapa ada gambar dia jer? sebab gambar kawasan mandi Nik tak tangkap coz tak da mood nak snap2 pic sebab tak mandi pun.
Plan bertukar last-last minit. Sangat kecewa rasa ni.

Jadinya, lepak2 kat kawasan Sungai then singgah rumah si kawan rehat2 and makan2 jap then trus balik PJ.


Nik xda member KL yang suka mandi-manda ni. Sebab kulit diorang semua flawless. Takut kena air sungai atau pantai ni. Hurmm..
BTW thanks to Fayish family for dinner threat.

Balik rumah dengan penuh kekecewaan ni.
So nnty plan gi mandi-manda kat Penang jer la. Sbb nnty ada kenduri kat sna. Titi Kerawang, Sungai Pinang Balik Pulau, Taman Rimba and Pantai Teluk Bahang and Batu Feringghi ja aku ingat.
Orang Penang sangat sporting. I love them.



p/s : teringat kenangan kat penang da.. hu3

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)