Titi Kerawang : Aleef Harith

5:45 PM Ruzend Mohamad 0 Comments

Kali ni nik upload gambar guna DSLR model lain pulak. Disebabkan memori kad rosak. Yang spare pon tak membantu sangat.

Nikon D90 | Fixed Lens 50mm.

Semua yang ada gambar laki tu, pakai Lens 50mm.

Gambar Lanskap kemudian upload.
Gambar da cantik, so tak perlu dah nak edit.

Titi Kerawang are the best place to be visit in Penang. Tak ada lagi kes kencing tikus kat di kawasan ni buat masa ni. Air yg sangat sejuk kalau singgah time musim hujan. Tempat mandi di Taman Rimba da tutup dari dari tahun lepas sebabkan ada kencing tikus. Tempat mandi jagalah kebersihan elok2. Makanan jangan buang merata tempat.

....blablablabla...
 
..ada 6 gambar lagi

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)