Perangai Buruk Cikgu PLKN White Resort

11:48 PM Nick 2 Comments

[intro|ayatbunga]

Tahu kan  PLKN White Resort kat mana?
Skang ni media dah jarang mainkan aktiviti tentang PLKN di media massa dan elektronik memandangkan isu politik yang semakin hangat.

Sedar tak sedar da siri 9 dah (9tahun)

(cewah! macam wartawan dalam negeri) PLKN White Resort terletak di kawasan Balik Pulau. Lebih tepat lagi di kawasan anak bukit, Bukit Genting.

Cara nak access ke kawasan ni dengan melalui bukit lama (Teluk Kumbar).
Turun ja bukit lama anda akan jumpa simpang tiga di KKTM dan ke Pulau Betong / Kem Bina Negara.

So korang cuma perlu masuk simpang ke kiri.
Selepas tu akan jumpa kedai moto sebelah kiri, then belok kiri lagi.
(macam nak u turn la kirahnya/belum sampai lg simpang yg ada trafik light)

Dahtu terus ja.. Then jumpa papan tanda PLKN White Resort. Masuk ja hutan tu yang ada pokok kelapa banyak-banyak.
Ok dah! Dah jadi dokumentari dah.
Cerita lebih-lebih nanti kena tahan ISA lak sebab bocorkan rahsia negara.

whitebuddyemoticon

Tu bukannya kisah yang NIK nak cerita.
Tapi Cikgu PLKN yang berstatus PEREMPUAN.
Perangai TERKUTUK jugakla.
Dia habiskan MAKANAN yang aku hantar kat budak PLKN!littlegirlemoticon
Hey! HALAL sangat okie! Anda tu dah tua, udah-udahla makan makanan orang lain.
Buncit perut tu KAK BEDAH oi! 
 (bukan nama sebenar)

Hey! Makanan tu susah2 aku pergi cari senang2 ja kau makan!
 
Tak guna betulla kau CIKGU! (mmg kasar sikit bab ni)
Aku kasi adik aku makan, bukan kau.
Disarankan jangan pas makanan kepada Cikgu Pelatih!
Berdosa ja wat aku carut kat kau.
whitebuddyemoticonX amanah!

Cikgu tu bagi alasan, jangan makan makanan luar. TAK SELAMAT.
Dah tu pi cakap kat adik aku, makanan tu SEDAP.
Kalau tak selamat da lama kau mati keracunan cikgu oi.
(eh! patutka aku panggil cikgu? itu cikgu mereka not mine)

aku dah menjadi biadap!whitebuddyemoticon

Hey cikgu, INGATLAH PERKATAAN HALALAN TOYYIBAN..


p/s : kawasan PLKN yang berhutan hantu tu dengar khabar akan ditebus guna untuk projek bina UiTM.

You Might Also Like

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)