Ber-foya2 di Tutti Frutti

7:35 PM Nick 2 Comments

Mintak cuti kerja kononnya nak siapkan assignment n tutorial.
Tapi dari tu jugakla dapat Skuba sambil minum Ice blended. (saya tak menyelam sebab tak dapat tahan nafas)

okie, abaikan apa yang aku abg saya mengarut kat atas.
Malam ni (jumaat), malam permintaan rempit. Memandangkan Nik xda kaitan dengan semua atas tu, so planning berfoya-foya jerla kat PERDA, Auto City n R&R Bagan.
Promised okieh, malam ni last kalu nak berfoya-foya sebab duit nak habis nak midterm da.

Bla bla bla (i hate writing)
First time okie try Frutti Tutti ni, mau kena perisa yogurt Pisang, Death Chocolate, Vanilla, Strawberry, Tutti Frutti n Cappucino. Separuh mabuk gak ar.. Hahaha..
Innocent ja muka nik, tak tau nak tekan macam mana mesin yougurt tu.. Homo Hemo hemo hemo..
Hairan la macam mana diorang nak KIRA tutti aka yougurt ni.
Rupanya diorang kira BERAT per CUP dan bukannya isi dessert n toppingnya.

RM 0.53 /10grams

kenyang jugakla melantak tutti ni saja. yogurt ja jual, yang lainnya xda.
nak nasi, makan mamak. nak beger makan mekdi, nak ayam? pantai road Nandos la.. ^^,
Dah abes berfoya-foya kat Juru, continue pulak sumbangkan lagu kat Perda.
Boleh berhibur selagi tak haram. Tapi aku rasa macam HARAM la, sebab da membazir duit banyak sangat.
Belanja melebihi PENDAPATAN.

**Iddin Syah berdating semalam tak ajak saya

Minggu depan EXAM, gigih study na..
Kawan saya semua PEMALU, segan nak tangkap gambar (offrekod).. Sukernya..
Berfoya-foya plak kat mekdi, pekena pulak Family Breakfirst.
Boyot perut bak hang! Actually untuk 4, melantaknya sorang ja.
Kesian kat Leo makan sikit ja. Hahaha
KBAI!

You Might Also Like

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)