Roller Skate at QB

6:35 PM Nick 2 Comments

Nak buat pengakuan ni, first time Nik main roller skate. First time okie.
Cadang ngan adik aku ni nak tengok wayang ja, tp mcm wayang kurang sesuai, so kami main roller skate ja.
Selasa lepaih punya aktiviti. Sakit dia hari ni dok rasa lagi.

Dia punya fees tak menentu ah, turun NAIK.
Time kami pergi tu RM20 charged per head.
Valid untuk seharian game. Kiranya hampa nak p tengok wayang, makan, shopping then continue balik main pon buleh. Asalkan tiket tu hampa pakai kat gelang lagi. Valid untuk hari tiket yang dibeli tu la, bukan 24jam.


Pergh! Susah wo mau jalan, Nik bertenggek ja la kat pemegang besi sebelah dinding.
Da rasa bersedia skit NIK p dayung sampai tengah tu.
Kena kepit okie kaki tu, mak tak pandaila nak kepit!
Sok selalu jatuh, DOK asyik kena tahan pungkoq jer la..
Paling sakit lutut and dagu la. Time dok jatuh tak sakit. Lepaih habes main baru sakit.
 

Da rasa letih sikit, kami p makan sat kat arena.
Dah tu sambung balik cari nahas sampai pukul5ptg.
Sebelum decide balik tu, NIK cadang nak wat record pusing 7kali arena tanpa jatuh, but kali kelima pompuan amoi berlanggar aku plak, CIS!! Apalagi, terlentangla.. Sakit tu tak payah nak cakapla.. Lutut dah cukup besaq truih kami balik..

Sakit tu bukan main lagi la. Kul 6ptg nak kena masuk kerja pulak.

Ades...! Seksa okie kerja time sakit sendi2 and lenguh badan.

pee ass : sampai la ni dok sakit kangkang lagi.. T.T"

You Might Also Like

2 comments:

Gambar semua lawa- lawa :> Smart! Keep it up.

Nick said...

thanks fatin... ^^,

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) jenaka (1) joke (8) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (39) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)