My New Baby with My Bro

11:01 AM Nick 0 Comments

Dapat jugak update blog kali ni.. memang bizi jugak ah HIDUP nik hujung tahun ni..
Dengan murah rezeki yang tuhan bagi, dapat jugak beli lens baru sekalipun bukan yang latest..
Lens which categorized as Ultrasonic family.. Lens Ultrasonic ni dibangunkan dari Canon. Kualiti yang dihasilkan memang superb!
Dari segi penggunaan, Lens ni cepat fokus. Tak payah nak buang masa nak fokus objek then banyak Focus Point yang dia leh target. Lens Ultrasonic jugak memang diam abes ah and smooth focus dia.
Tak mahal pon yang nik beli ni. Lens ni leh cover sampai 80mm ja. -.-"
Saya da jadi cucu keluarga Ultrasonic.
Aritu da beli flash baru, Ily Iddin jadi subject nya..
Tapi kali ni, Mal nik pulak jd subjectnya..

 
 
Penang pon ada Istana lama..
"Cute tak muka saya? Saya tak gunakan produk apa pon cuma banyakkan senyuman. : )"

Dahtu kami p enjoy sat at Pesta Penang sampai mabuk nek natang pusing-pusing tu.
Yang budak ni dok pejam mata, then jerit-jerit pulak.. -.-"
 depan rumah hantu jadian
kami cadang nak masuk rumah hantu sat.. nak bagi hantu pesta penang buta sat.. ^^,
 ni pulak kat dalam Taman Mini Tapak Pesta uh.. cantik la jugak..


p/s : dik hot lagi macam dulu... ^^,

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)