Mari Bernyanyi Bersama

7:17 PM Nick 4 Comments


Karaoke jer kerja nyer.
Ni la aktiviti hujung minggu hilangkan stress.
Bukan nak kecoh kat orang NYAH, cuma nak enjoy la.
Tapi NIK nak tujukan satu lagu ni kepada seseorang yang bergelar gadis yang MUNGKIN pernah ku sayangi.

Pegi ngan kawan yang stay dekat ngan umah, KULIM.
Sedap la jugak Sound System Karaoke Keluarga kat Alma ni. Yang locatednya belakang Pasaraya Wonderful ni. Menyedar hakikat ni, bolehla terbitkan album SOLO lepas ni. Hahaha..
Mati nk tunggu org beli..
Tak bes nya, cepat sangat TEMPO lagu kat pusat karaoke ni. Semput nyanyi lagu aishiteru dari 3minit lebih, jadi dua minit lebih ja.. Nak FEEL sikit pon tak sempat..
Semput NOK nak kejar lagu ni.

Lagu pertama ni Nik tujukan kepada kamu, org yang pernah ku sayang.
Tak sedap pun, tapi saya IKHLAS nyanyi kat awak. (nebes ngan member sampai lupa tone)

video

Lagu kedua ni pulak lagu kegemaran, made me feel enjoy when brought this song.
Tapi interlude lari dowh.. -.-"

video


Better dengar sebelum nak tidur.
Sekian, Terima kasih.

**komen dari juri : balik prektis kat jamban sekali selepas makan dan sebelum mandi.

You Might Also Like

4 comments:

pergh! kenapa ayie? haha. dan ada talent wei hg jadi penyumbang suara..

Nick said...

ayie la, sebab aku malas nak panggil nama penuh.. nerd kot..
penyumbang atau pe"nyumbang"?

haha. hg nama penuh aku pun hg tak tau lagi. entah2 nama aku yg betui pun hg tak tau. haha

Nazri ja nama hang yang aku patut tau... huh!

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)