Breakfast di McD

7:04 AM Nick 0 Comments

Mesti bosan kan dok dengaq orang update pasai makan jer kan..?
Alaaa... Da tabiat.. Macam artis plak dah nak story-story ni.. Layan je la..

Member Nik ni da ngidam lama da McD, cuma tak kesampaian ja nak pi makan set breakfast dia. So make-sure JAM betul2 berbunyi..
Jam sudah berbunyi!
Tada!!

Kami dua orang ja makan set Family Breakfast Box..
Tapi kalu makan 4 orang pon memang tak cukup..

Antara set makanan dalam tu, yang paling sedap is Hot Cakes.
Dimakan dengan Planta dan Corn Syrup.. Manis giler!

Set Breakfast McD cuma ada hari bekerja ja. So weekend tak dapatla nak melantak..
Having breakfast at McD Taman Midah, Cheras. Klu tak nak pergi ja makan kat Bukit Bintang. Jauh sangatla pulak rasanya.

Sorry Zach.. : (

nanty nak bersarapan ngan U plak... ^^,

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)