Cuba makan di Nandos

8:09 PM Nick 0 Comments

Pergh! Nampak poster pon nampak dah gebang.. Tapi betul gak la pedas dia..
Spa pernah makan at Nandos sila angkat tangan?!
Tak angkat pon takpa, saya tak nampak.
Sedap ka Nandos daripada Kenny Rogers uh??
Jawapannya dari mulut sendiri yang merasanya..

Kalau jejak kaki ke Nandos, apa yang special ek kat sini?
Jawapannya mungkin ....... (subjektif sangat)


Kita pergi kepada MAIN COURSE dia yang paling diminati:
1/4 Chicken with 2 Sidelines
kalau nak power lagi, amik 1/2 chicken with 2 Sidelines
Depa kasi satu BREAST & DRUMSTICK

SIDELINES
COLESLAW
(kobis campur mayonis mcm KFC uh)
OLDSTYLE CHIPS
(kentang goreng saiz besar la 3-4xkentang McD)
PERI CHIPS
(sama jugak, cumanya ditambah serbuk cili)
**kalau nak sekali mayonis tambah la RM1.90
MEDITERRANEAN RICE
(nasi butter campuran mixed vege)
GRILLED VEGE
(campuran sayur Zuchini, Carot, Button Mushroom, Pepper dll)
POTATO SALAD
(kentang kecik yang direbus dan dibelah dua dicampur dengan mayonis)
PERI CORN
(jagung yang dipotong dua)
PERI 3BEANS SALAD

Yang mana xda gigi uh or malas nak makan daging ayam bertulang, boleh pilih,
CHICKEN KEBAB with 2 SIDELINES
yang akan dapat 4 stik kebab dengan 2 SIDELINES yang kita pilih

atau ESPETADA with 2 SIDELINES
Yang bakal dapat bukanla macam dalam gambar. maybe lebih baik skot. ni da paras WELL DONE dah ni.
Masa persediaan makanan yang dijanjikan adalah 15 minit. Kadang-kadang, seminit pon da buleh dapat.
Depend pada kesesakan kedai.

pssst! kalu pergi lepas kul 9mlm, service bad** sikit..
Kalu bagi saya la kan, Espatada pon okie gak.. Kenyang gila kalu pilih SIDELINES mediteranean rice & peri chips.

Harga yang tertera pada buku menu tak termasuk 6% cukai kerajaan dan 10% cas perkhidmatan.

Take away sahaja dikenakan cukai kerajaan.

Nak tengok menu lebih lagi p la laman web Nandos.

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)