Happy Birthday to Aida

11:19 PM Nick 0 Comments

Huhu... Ni entry da lama. 9 April punya... Byk sgt gambar yang masuk, nak upload ssh..
Hahaha... Ni story sal penglibatan tak langsung dalam birthday party member kawan aku..
Hari Lahir Aida yang ke 21.. Happy belated birthday..
Semua gambar yang diupload ni lebih kurang da bertapis la..

 wokeyh, ni pix member aku yang rasakan paling cun abes aih!

 yeah!! ramai-ramai kita bergembira!! no alcohol n drugs!!
 ..ni gambar gal yang aku rasakan paling vogue malam uh..
hehehe.. bukan nak pamer gambar under age, tapi nilai gambar.. open minded
 ni bufday gal yang kena tolak maybe sampai terjatuh kolam kat mansion ni.. sian.. hu3..

 dah alang-alang kena tolak, so kena cari sharepartner jugakla nak kena tarik... ^^,


total gambar dalam 400 gak r..
so kepada teman yang nak gambar neh, pas la THUMB Drive korang..

sayang korang semua

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)