Fulus! Modal! Money! Mani? Duit!

10:49 AM Nick 0 Comments

Huh! Desperately sangat ni nak cari doit, tungging terbalik aku kerja. Elaun bulanan study pon nak abes 2bulan lagi neh.. Keja partime skang ni pon da tak bleh sapu RM1.2k sebulan.. Kalu amik upah fotography pon ttp ta buleh cecah 2k income bulanan aku.. Outcome ja byk.. Hurmmm.. Na harap doit advertising blog aku, heh! Bila nk menetaih pon tatao.. Doit simpanan utk nikah n kahwin pon ta prepare lagi.. -.-"
Skang ni dalam bank ntah tinggal brapa hinggit ja lg.. Time ni la nak ssh2 pon.. Ta bleh jd neh, nk kena all out neh..


Cakap pasal Advertising ni an, spa yang tatao kita ni dibayar bagi stiap ads yang diklik terutama dalam blog kita ..? Sila jgn angkat tangan.. Plis.. Okie bagus, semua taw.. (malas nak explain lebeyh)

Macam ni adik2,
Advertising agencies* macam Nuffnang or Mangaad ni ada sediakan perkhidmatan ads utk blog n website.. Kita cuma masukkanla iklan tu dalam blog kita.. Then bila visitors klik, dapatla komisyen skit, RM0.25 sen.. Dengan syarat unik visitor la, tak bleh visitor yang sama.. Tak caya jugak heh? Tengok aku punya ads statement..
Paham kan? Memangla! Korang tak angkat tangan td spa suruh.. Kan da menyesal..
So jangan maqah cek na kalu iklan bersepah dalam ni, cuz ads ni la komisyen cek wat blog ni.. Apa lagi, penuhilah blog n site ampa smua dengan ads-ads yang berfaedah..
    Lagi satu an, spa nak blajaq blogging mai la nuntut kat cek na.. (macam mak ayam plak sound)..



P/S: Sok punya entry nak blog sal DSLR setting lak.. ISO / APERTURE

Puff!

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)