135LC BARU

5:36 AM Nick 2 Comments

Woah! bagi aku la kan, LC terbaru ni cantik skit bahagian depan especially headlight flashy dia uh!! Bagi aku la..
Peminat LC yang len mesti ada yang tak pueh ati ngan LC baru ni.. LC terbaru ni da ta bleh modified sesuka aty..
Sok gaji, aku nak p modified ke model terbaru... cantek banget bahagian depan dia.. Ada DiASil silinder baik untuk "PJJ" cuz agak tahan panas dahtu kononnya agak jimat minyak..
Macam biasa, ada Monocross Suspension (MS lc lama cepat lembik kalu kerap sangat bawak awek) n Forged Piston yang peranan dia kasi deruman enjin yang slow skit n tak gegaq kuat sangat.. (aku bukannya mat moto sangat)..
Nak komen pon ta bleh lagi cuz ta tengok depan mata.. Neh aku nak preview kat ampa sumer lu... Aku xpect tinggi untuk moto ni..

Klik gambar kalu nak zoom lagi:


tak sabar nak modified baru!!

p/s: moto ja ak minat wat masa ni
keta tunggu da kaya raya nanti n tak payah nak berlagak pakai skang

You Might Also Like

2 comments:

shasha said...

abang ni mat rempit kew?

Nick said...

mana da mat rempit... minat moto ja... cuci tangan dah... dengan muka innocent macam ni...

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)