Nandos Dinner/Supper @ Gurney

1:37 AM Nick 0 Comments

Blalablablabla... Bagi staf nandos yang ta dapat g dinner kt KL tu, ada gak r HARAPAN g dinner kat Gurney Plaza.. Hu3.. Bila dipikir balik time g dinner malam tu, memang manyak sui ooo... Dah la terpaksa berbasah kuyup then terjatuh lak.. Haduh! Pedih! Tuhan saja yang tau.. Baru ja nak amik bau sumer makanan, da nak kena balik.. sat sangat.. Ta sampai sejam kat DINNER tu..  makanan pon ta sempat jadi TAIK lagi.. http://www.emocutez.comWA lapar TAW tak! Okeyh! Sempat ja rasa rojak buah, satay, ayam masak pedas.. blalablabla... REZEKI...
......SKIP.......
Wa dapat hadiah gak, MUG! Bukan yang bernasib baik yang dapat hadiah cabutan bertuah, tapi semua dapat hadiah... Kiranya semua bernasib baiklah! bagi spa yang ta dapat hadiah kena bagitau.. Diorang akan kasi hadiah.. Sampai camtu WO.. Member pompuan aku dapat hadiah UTAMA, tv cap COBOY COBY 17".. Geram betul aku ta dapat.. Huh.. Seksa betul time nak baliknya.. Segala bebal semua ada.. Sejuk+lapar+ngantuk.. harap len kali dapat join lagi r event makan2 macam ni..http://www.emocutez.com





(^^,)

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)