mode : jalan jalan uptown n pesta

4:58 PM Nick 0 Comments

Dapat cuti ari Rabu, bestla jugak.. Agak bestla.. Sebelum kuaq ronda2 kat penang tu sempat r tengok dua movie. HANTU MAK LIMAH BALIK KAMPUNG.. Jalan crita agak kurang terhibur aka best.. BEzakan ngan Ngangkung best lagi kot, hantu nya yang best lagi.. The tengok lak movie THEnext3DAYS.. Critanya pasai bini laki ni yang kena tangkap atas tuduhan membunuh yang bukannya salah pompuan tu.. Laki ni pulak bukan hero macam TOm Cruise ka Brad Pitt ka, cumanya sorang lecturer KOLEJ KOMUNITI... Hahaha.. Menarik gak r tengok pengorbanan laki ni sebagai seorang suami dan ayah yang bertanggungjawab.. Zas!
Pas abes tngok wayang ni, wa tunggu sat member wa BERSALIN.. Kononnya baru nak abes kerja.. Trusnya wa pergi batu feringgi dengan NAWAITU nak beli barang kat UPTOWN tu. Last2 tak bli gak, REASONnya kualiti kampung..
Truskan NIAT seterusnya, g PESTA PENANG! hahaha.. otw tu, sempat r singgah kat Persiaran Gurney, Padang Kota n 'blue tower' kat Nautilus Bay.. lama tak p, sampai harga tiket pon tak tao brapa.. utk orang TUA RM3.. Kalau budak2 RM1.. Mlepakla kat sna ngan member budak ni sampai tgh malam.. Dah abes mlepak tu merayau la kami kat tempat lain.. 

Sekian. terima kaseh!

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)