Jom Heboh ini hari!

9:47 PM Nick 0 Comments

Okeh.. Testing.. Testing..
Line clear.. Gua ingin tahulah macam mn sambutan JomHeboh ari ni. Pengaruh terhadap media mmg mendorong wa pergi ushaaarr jom heboh d Batu Kawan siang tadi.. Klu nak kira ramai ke tak, kena bawak kalkulator la kira motor n kreta parking kali dengan 3.. Mungkin 3ribu orang!? Masuk ja JomHeboh tu terdengar da bunyi terpekik-pekik suh bli produk diorang.. Sorry ya, saya mungkin salah seorang daripada beratus (beribu maybe) org yang ta bawak doit lebeyh mau bli barang.. Bla bla bla bla bla..... Wa pon masuk satu booth nak dengar apa yang dikecohkan.. Ops! Al-Kuliyyah..


Booth ni sedang wat demo ttg bisikan halus dan benda asing dalam diri pesakit yaitu Scanning... Bla bla bla lg.. Ustaz ni cakap, jangan taruk nama anak seakan nama anak jin.. Contohnya, Balqis, Patrisya*, Qistina, Zaquan, Maz(s)da, SYAFIQAH dan NAJWA.. Kononnya, pesakit yang bawak nama ni mesti bawak penyakit.. Tak taula... Allahua'lam..

Truskan melangkah ke booth yang lain pulak, AKASIA.. Semua artis ak ta kenal. Cuma sorang mamat ni ja! Ade Putra! hahaha... Hurmmmm... Wa tatao depa-depa ni ngah promote slot apa, sumpah tatao.. Wa cuma mao snap gambar ja.. Gambar pon sipi2 ja...


Ronda punya ronda, pusing punya pusing, wa pi booth Hotlink.. Artis yang ngah 'karaoke' time tu, Tomok n Sofaz.. Tanpa segan silunya wa dengarla diorang nyanyi..sampaila terasa tlinga rasa sakit n nak balik.. Sebelum balik, wa sempat rasa COKLAT STRAWBERI! Sedap!! Nyum3!





Owh! sebelum balik wa tringin nak snap low shutter photo... Ni ha result nya!
Endless!!

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)