Facebook : Landing Page

10:33 PM Nick 0 Comments

Letih den pikirkan cara nak wat landing page untuk Public Figure Facebook ni.. Akhirnya taw jugak. Kononnya nak tiru macam page Scha Alyahya la ni. Dua jam gak r nak blajar wat natang alah ni.. Alala.. Oit orang kampung, aku da berjaya buat.. hahaha..



Dengan siapnya natang alah ni, aku rasa yang aku ni tak jahil sangatla nak siapkan benda yg aku nak. Semua yang kita nak, SEARCH ja kt tenet even orang bilang "MALU BERTANYA, JALAN AGAK SESAT.." Godek-godekla tenet ni, banyak yang boleh kita blajaq.. Sekian wabillahi taufiq alhidayah..
    Assalamualaikum w.b.t..

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)