AKU DA ANGAU!! Tolong!!

2:24 AM Nick 0 Comments


Sebelum tido, patik nak selitkan story ari ni yang membuatkan beta angau sampai ke la ni.. Kesahnya macam ni rakyat2 ku sekalian, ada sorang gadis comei ni datang makan d RASAMAS, time tu ngah kerja jugak (beta pon terpaksa kerja jugak sebab rakyat mogok tak nak bayar cukai tanah).. Mula fall in love ngan gadis ni yg memakai tshirt kuning berambut stylo gak dengan bersendeng kamera DSLR sebelah dia.. Cantek tu takla, just muka nampak proper n tak jenih pengkit yang lain. Nak mintak no fon dia, SEGAN!
   So, point skang ni beta mahu memberi ganjaran kepada sesiapa yang sudi buat JOINT VENTURE ngan beta agar dapat kenal ngan gadis tersebut.. :D

(argghhh!! kenapa skang?!?)
-klu spa2 ada tips ngorat tu, sharela skit. Tambah2an kepada playboya..

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)