Best Movie!

1:07 PM Nick 0 Comments

Story ni pasal sorang pompuan ni nak anak dgn cara diinsiminasi becuz umurnya yang masih tak dapat cari kaple n ssh percaya pada laki sehinggalah kedatangan Stan yang merubah dirnya dan mula jatuh cinta.. Sehinggalah dia diberitahu yang dia sudah mengandung ketika melakukan hubungan seks bersama Stan.. Jangan lupa tgk! Best!







Toy Story ni tak terlalu seronok sangat bagi aku, tapi bolehla layan sekadar dapat free seat GSC. Cerita ni story pasal owner patung yang selama ni membesar dan bermain ngan mereka bakal memasuki kolej utk melanjutkan pelajaran. Mak dia ni suh dia buang patung2 ni or letak kat loteng or bagi kat tempat asuhan kanak2. Adventure Buzz ngan kawan dia makin rancak lepas depa ni tercampak kat tempat asuhan tanpa dijangka..




Ni story sal seorang rakyat biasa yang diangkat oleh raja sehingga menjadi Prince of Persia. Dia ni tak sangat minat tentang takhta becuz dia lebih suka bergaul ngan orang ramai. Aksi yang dilakon oleh Jake ni mmg menarik, dua tiga kali aku tgk.. Chapter movie ni cerita jugak pasal senjata rahsia yang disembunyi kota suci yang rupa2nya adalh sebilah pisah pisau ngan mampu mngawal masa dengan mengembalikan masa dengn menggunakan pasir suci..





Movie lain yang best:


You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)