Hujung minggu ke Parit buntar

4:54 PM Nick 0 Comments


Boringnya aku dengan hujung minggu, nak release tense n lepak jap. Actually ak nak ronda2 penang ja, pastu tetiba ja hujan kat parit buntar. Umah ak kat bandar BM, amik masa 30minit ke parit buntar. Parit Buntar ke Jelutong, Penang lak 50 minit.. Dekat ja kan, naik moto r kalu nak cepat. aku gn jalan raya ja, tak guna lebuhraya. Aku sangkakan jauh, dekat ceh.. Seksanya banyak lori besar, treler, kontena.. Berjelaga muka aku yang sopan ni..Cet perasan!
Laluan:
BM-Junjong-Tasek-Relau-Nibong Tebal-Parit Buntar...(pejam mata da sampai)

Bila da sampai terus hujan, alamak spoil... Musim da tiba, redha ja. Terpaksala aku stay umah member aku tu sampai ke malam. Lepas dinner aku balik penang lak. Parit Buntar ke Pulau lak amik masa <40minit.. Gopohnya aku bawak moto..

Thanks Fendi!
hahaha.. Can't forget it!


Date: Saturday, April 3rd

Event: Ronda-ronda/melepak

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)