Hujung minggu di Merbok

2:43 PM Nick 0 Comments

Minggu lepas memang boring teramat even course pon ada melambak! tense nyer pasal aku ajak Eman lepak hujung minggu ni.. dia jadi pemandu pelancong aku.. Tempat yang kami pi Tupah n Tanjung Dawai ja.. gaga.. Macam banyak la sangat tempat menarik kat sana.. seblm tu kami singgah gak kat Central Square.. Tempat lepak budak2 SP kat sna, klu bg budak KL, tu la Time Square depa..haha.. singgah tu takkan tak wat apa kan, kami lepaskan gian kat sana sat pekena 5 lagu kat karaoke jamban tu ha.. Eman bersungguh-sungguh nyanyi ha.. teman aku sorang tu minat sgt karoks.. Pas karok, balik umah eman sat amik baju nak p terjun kat Tupah tu ha. Kami dua cadang nak ajak lagi sorang mandi, 3 some la.. takkanla nak mandi dua kan..


   lagi sorang tu abg kroll.. gagaga.. Berendam sampai kecut ha! sejukkkkk... grrrrr! balik plak singgah minum then trus p tanjung Dawai then terserempak lak ngan teman Eman.. enjoy sungguh!! haha.. nak p lagi next time! zas!


-sedihnya aku xdapat pi kenduri umah mak tih ak..



Date : March 27th 2010
Venue : Tupah, Merbok, Tanjung Dawai, Central Square, UiTM, Lembah Bujang.

You Might Also Like

0 comments:

Labels

2D (1) 3D (1) advertising (1) Automotive (2) bahaya (1) berita (3) Blackberry (1) bridal (1) contest (2) credit (1) dinner (2) eez (2) events (27) fakta (1) fesyen (2) forward (1) fotografi (62) funny (5) HDR (1) healthcare (6) hiburan (1) hukum (1) info (65) info sihat (4) islamik (3) jalan jalan (30) joke (7) joke ilmiah (2) journalism (1) kaki gym (2) karaoke (4) KBU (1) keypoh (3) khasiat (2) kid song (1) Komunikasi Korporat (2) konvokesyen (2) Lawak (3) learn (9) Lirik (18) lyrics (10) makan (4) mandi manda (2) maskulin (4) modeling (7) moto (4) music cover (1) my story (2) MyVi TT (3) Naruto Manga (6) news (4) oscar (1) party (1) penjagaan diri (7) penjagaan lelaki (6) Perodua (1) personal (1) phone (1) Photographer (1) photoshoot (30) politik (3) press (2) rahsia lelaki (2) rahsia wanita (1) religious (1) research (2) resipi (1) santai (4) seks (1) selebriti (1) sinopsis filem (2) SKMM (4) story (38) suka-suka (15) Sukan (1) talent (36) TIPS (20) trip (6) tutorial (2) wafi (1) wedding (9) wishes (2) Zoe Hanafiah (1)